Loading...
Nieuws2019-08-15T09:06:25+00:00

Treffers Nieuws

.

Beste Treffers,

In het kader van ons 80-jarig bestaan zal er op zondagmorgen 8 september om 11.00 uur een groepsfoto gemaakt worden met al onze leden. Dus ook de leden die geen competitie spelen. Probeer er zo veel mogelijk bij te zijn en reserveer deze datum alvast. Ook willen we dan foto’s maken van de teams in tenue.

Beste Treffers,

Volgende week donderdag 22 augustus vervalt de training. Dan wordt er door Sjra Naus van de commissie  “Spel en Opleidingen” een toelichting gegeven op de nieuwe spelregels. Uiteraard is er op deze avond geen ruimte voor discussie of de nieuwe regels nu wel of niet door zouden moeten gaan. De spelregels voor het komende seizoen liggen vast. Daar over is democratisch gestemd op de ALV van de NBB. Wel is er ruimte voor vragen over zaken die niet helemaal duidelijk zijn. Alle leden die hier interesse in hebben zijn welkom. Aanvang 19.30 uur


Beste Treffers,

De nieuwe shirts kunnen gepast worden. We willen dit organiseren op de clubavonden. Aanstaande donderdagavond gaan we hier mee beginnen. We hebben van alle gebruikelijke maten een exemplaar met zowel korte als lange mouwen klaarliggen om gepast te worden. Alle leden die deelnemen aan de competities en ook de reservespelers die zich opgegeven hebben voor het komende seizoen krijgen een gratis shirt van de vereniging. Er zijn ook leden die graag een tweede shirt willen bestellen. Een tweede shirt kan inderdaad bijbesteld worden op eigen kosten tegen een bijdrage van € 20 voor een shirt met korte mouwen en € 22,50 voor een shirt met lange mouwen. Dit geldt ook voor recreatieve leden die eventueel een shirt zouden willen bestellen. We hopen op 1 augustus duidelijk te hebben hoeveel shirts en van welke maten we moeten gaan bestellen. Ben je binnen de komende twee weken niet in de gelegenheid om op een van onze clubavonden te komen passen, laat dit dan zo snel mogelijk weten via een reactie op dit mailbericht.


Beste Treffers,

Onze activiteitencommissie heeft weer een mooi programma in elkaar gezet voor onze jaarlijkse Treffersdag. Opgave mogelijk tot 10 augustus. Het belooft weer een mooie dag te worden, en wij hopen op een grote deelname.