• Voor alle uitslagen en standen verwijzen we u door naar de site van de NBB:
    www.beugelen.nl

 

– WEEK 2 –

 HELDEN 2 – MAASBREE 1
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 MAASBREE 2 – MEIJEL 1
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 LOOSBROEK 1 – MAASBREE 3
Persoonlijke uitslagen

5 – 0

 1. THEO GEENEN – PIER SELEN

30 – 24

 2. AD GEENEN – GER KELLENAERS

30 – 22

 3. ARNO GEENEN – HAY WIJNEN

30 – 20

 4. PIET V. AARLE – PETER PEETERS

30 – 26

 5. HARRIE V.D. BOOM – JAC DUIJF

30 – 18

WEDSTRIJDVERSLAG:
Pier beet de spits af en ging zeer goed van start en nam snel 6 punten voorsprong tot hij zich zelf in de goot speelde en de voorsprong was weer zeer snel weg en de nederlaag een feit. Op twee onze nestor Kon in het begin nog wel enigszins bijbenen maar na een paar flatsers was ook het verzet van Ger gebroken en de 2-0 een feit. Op drie Hay die moest dan maar het eerste punt pakken maar hoe anders kwam dat uit de ene na de andere flats en ook Hay kreeg een dikke nederlaag te slikken. Op vier Peter kwam ook al snel achter met vier punten maar kwam nog goed terug maar helaas voor Peter stak Piet in een bloedvorm en kreeg ook hij een nederlaag aan zijn broek. Als laatste onze invaller Jac (Roetje) ook hij kon in het begin nog een beetje bij blijven maar tegen de ervaren rot Harrie was ook Roetje niet opgewassen en de maximale nederlaag was een feit Jac bedankt voor het invallen. Nu op naar de volgende wedstrijd tegen Plankcity waar we toch uit een ander vaatje moeten tappen om een goed resultaat te behalen.

 

 MAASBREE 4 – BAEXEM 1
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 KESSEL 4 – MAASBREE 5
Persoonlijke uitslagen

3 – 2

 1. SJRA NAUS – PIET LENDERS

30 – 26

 2. ERIK ZEELEN – MART HENDRIX

26 – 30

 3. HUUB V.D. BEUKEN – MART HUIJS

30 – 24

 4. BIEK SIEBEN – NOL DAAMS

22 – 30

 5. RUUD HENDRIKS – GERARD WIJNEN

30 – 26

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 MAASBREE 6 – STRAMPROY 3
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 MAASBREE 7 – HELDEN 6
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 MAASBREE 8 – VRIJ
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

– WEEK 1 –

 MAASBREE 1 – TEGELEN 1
Persoonlijke uitslagen

3 – 2

 1. WIM GROMMEN – RENE VERVERGAARD

20 – 30

 2. JORIS WIJNEN – STAN COX

30 – 28

 3. GUIDO SONNEMANS – TOM KLERKEN

30 – 18

 4. HEM HENDRIX – PATRICK BOVEE

24 – 30

 5. JAC LINTJENS – IVO HOLTHUIJSEN

30 – 26

WEDSTRIJDVERSLAG:
De eerste wedstrijd van de competitie gaat van start en we mogen beginnen tegen Tegelen. Onze invaller Wim mag het opnemen tegen Rene.   Tot 8-8 kan Wim goed bijbenen maar daarna slaat hij Rene niet onder wat hem punten kost. Met 4 punten achterstand wordt het lastig beugelen tegen Rene. Het lukt Wim dan ook niet om het tij te keren. Bedankt voor het invallen Wim. Dan de tweede partij Joris tegen Stan. Het was van beiden geen vlekkeloos spel maar daardoor blijft het wel spannend. Bij 22-22 weet Joris met een mooie bol de tegenstander op de baan vast te zetten en daarna een bol te slaan waardoor hij 4 punten voorsprong krijgt. Stan blijft het Joris moeilijk maken en uiteindelijk wordt het 28-28 en mag Joris opbeugelen voor de wedstrijd. Zo wordt het 1-1. Guido begint voortvarend met zijn spel en komt voor op 14-10. Tom probeert vanalles maar niet alles lukt en dat komt hem duur te staan. Daarna is het een kwestie van uitbeugelen voor Guido en hij doet dat zonder problemen. Puike partij Guido!Hem tegen Patrick is snel gespeeld, het is een partij waar een flatser fataal is, en dat gebeurde Hem 2x. Patrick speelde solide en maakte geen fouten. 

De laatste partij gaat dus om de overwinning. Met opbeugelen flatst Ivo een keer en dan is het aan Ivo om de partij om te draaien. Maar Jac beugelt geconcentreerd en flatst er geen en beugelt de partij mooi uit.  Een (onverwachte) eerste overwinning voor Maasbree 1. Een goed begin is het halve werk?

 

 GRATHEM 1 – MAASBREE 2
Persoonlijke uitslagen

0 – 5

 1. RENE EVERS – FRANK PETERS

22 – 30

 2. GIJS SMOLENAARS – JOEP NIJSSEN

22 – 30

 3. BENJAMIN OP ‘T ROODT – THEO V.D. BEUKEN

20 – 30

 4. WIEL BEEREN – CERIEL JOPPEN

20 – 30

 5. WIEL WINKELMOLEN – WIM GROMMEN

22 – 30

WEDSTRIJDVERSLAG:
Wat een seizoens start, beter kan treffers 2 niet beginnen. En gezien de uitslagen volkomen verdiend. Frank mocht de spits afbijten en deed dat naar behoren. Halverwege kreeg hij even een inzinking, na een verschil van mening met de scheidsrechter. Woeste deiningen rolde door zijn hersenpan, maar gelukkig rechte hij zijn geblesseerde rug en zette een tandje bij en gaf hij zijn tegenstander geen enkele kans meer. Joep Nijssen beugelde rustig en bekeken, had van het begin af al een kleine voorsprong. Ook Joep had op alles een antwoord en beugelde gestaag naar grotere voorsprong en gaf dit niet meer weg. Theo begon onzeker aan zijn partij, wat ook leidde naar een kleine achterstand. Maar toen halverwege de partij Theo de schroom van zich afschudde stoomde Theo door naar een ruime voorsprong en gaf dit niet meer weg. Ook Ceriel beugelde rustig en beheerst naar een grote winst. Gaf zijn tegenstander geen enkele illusie dat er wat te halen viel. Good bezig “Stuf”.
Wim startte met vol vertrouwen aan zijn partij. Bouwde een grote voorsprong op, maar begon vanaf de 20 punten wat te stotteren en te pruttelen. Schijnbaar ging het wat te gemakkelijk. Maar Wim herstelde zijn na een kleine dip en maakte de volle winst compleet.
Prima premiére, aankomende wedstrijd tegen Meijel 1, een geduchte tegenstander.

 

 MAASBREE 3 – GREFRAHT 1
Persoonlijke uitslagen

3 – 2

 1. JAC PEETERS – ROLAND HOMMES

30 – 22

 2. HAY WIJNEN – RALF BEURSKENS

30 – 20

 3. GER KELLENAERS – RALF KRZYWDA

14 – 30

 4. PIER SELEN – NORBERT OSTERMANN

20 – 30

 5. PETER PEETERS – JÖRG HARNISCH

30 – 24

WEDSTRIJDVERSLAG:
Invaller Jac beet de spits af van het nieuwe seizoen en het begon voor beide spelers goed met gelijk 4 punten voor beide maar naarmate de wedstrijd volgde kwaen er deuken in het spel van Roland en hier profiteerde Jac volop van en liep uit naar een gemakkelijke en verdiende zege Jac bedankt voor het invallen. Op twee Hay tegen Ralf B en dat zou voor Hay een zeer moeilijke pot worden maar Ralf B begon slecht met 2 flatsers en hier profiteerde Hay direct van en kon gaande de partij zijn voorsprong steeds verder uitbreiden en door de vele missers van Ralf kon Hay zich zelfs 2 missers veroorloven zo een mooie 2-0 voorsprong waar zou dit eindigen. Op drie onze nestor Ger die te veel ruzie had met de ring en ook nog eens zo ijverig was dat hij zijn eigen bal speelde terwijl de bal van Ralf K nog flink over de baan tolden wat Ger daarna ook probeerde het ging vandaag gewoon niet volgende keer weer nieuwe kansen. Op vier Pier tegen Norbert en ook Pier had veel ruzie met de ring en daar weet Norbert dan wel raad mee en hij gaf Pier dan ook geen schijn van kans om terug te komen in de wedstrijd en stond er weer een gelijke stand op het bord. Dan moest Peter de overwinning maar binnen slepen tegen Jorg en in het begin ging alles van een leien dakje bij Peter en bouwde een grote voorsprong op maar doordat in het eindspel Peter te overmoedig werd waarop ook nog een flats volgde werd het toch nog spannend maar Peter werd net op tijd weer wakker dit moet je niet meer doen Peter.

 

 STRAMPROY 2 – MAASBREE 4
Persoonlijke uitslagen

0 – 5

 1. JAN HAEX – GERARD DUIJF

26 – 30

 2. GUUS VAESSEN – SJAAK VERBONG

24 – 30

 3. LEI HEIJERJANS – DENNIS LEIJSTEN

18 – 30

 4. HUUB HEIMANS – MART DUIJF

24 – 30

 5. WIEL SNIEKERS – JAC DUIJF

22 – 30

WEDSTRIJDVERSLAG:
Met dubbel vervoer togen we naar het verre Stramproy waar we zeer gastvrij werden ontvangen in hun mooie en keurig corona-proof gemaakte accommodatie. Bij de laatste wedstrijd in ons kampioensseizoen 2018-2019 gingen we hier roemloos ten onder. Maar nu liep het heel anders. Het werd een droomstart van de nieuwe competitie. Over de wedstrijd kunnen we kort en krachtig zijn:Onder het toeziend oog van onze nestor speelde een gemotiveerd en zeer geconcentreerd Maasbree 4 een prima wedstrijd. Alle partijen werden verdiend gewonnen.

 

 MAASBREE 5 – VRIJ
Persoonlijke uitslagen

 1. 

 2. 

 3. 

 4.

 5. 

WEDSTRIJDVERSLAG:

 

 KESSEL 5 – MAASBREE 6
Persoonlijke uitslagen

3 – 2

 1. TON CLEVIS – TOMMY GRUBBEN

22 – 30

 2. DAAN HOOGDUIN – TOM VAESSEN

30 – 24

 3. PHAI PHUCHULA – ROBERT SCHOESTER

20 – 30

 4. SASKIA LEENDERS – BART COLBERS

30 – 28

 5. CHARLES STAAKS – TOM GOOREN

30 – 28

WEDSTRIJDVERSLAG:
Tsja, waar moet je beginnen als je zoveel te vertellen hebt? Op 1 maart 2020 stuurde ik het laatste wedstrijdverslag naar Frank. Daarna volgende 6 donkere maanden zonder de spanning van een officiële beugelwedstrijd. En wat nog erger was, we moesten zelfs enkele maanden de gezelligheid van de Treffers missen. Maar onze wijze leiders uit Den Haag gaven de goede richting aan en er kwam weer licht aan het einde van de tunnel. Ruud poetste de club nog eens grondig en de Treffers konden weer gaan stralen, zowel op als naast de baan. Hopelijk kunnen we ook blijven stralen want al is er een oorlog of pandemie, een Treffer zal nooit worden verslagen!! En zelfs niet door al die complottheorie-gekkies die ons mooie land bevolken. Maar wat is er veel gebeurd in al die maanden zeg. Onze Messi(as) Tom Gooren werd vader van een prachtige tweeling, onze Tim en onze Bart hebben ook gewerkt aan gezinsuitbreiding en deze zal bij beide over enkele maanden plaatsvinden. Dit verzekert tevens het voortbestaan van de Treffers, bedankt mannen! En over uitbreiding gesproken, je bent toch een club van groot allure als je in deze tijd je ledenaantal gewoon even uitbreid met een stuk of tien nieuwe leden. Wellicht dat het OBB hier ook nog een rol in heeft gespeeld? We wensen Maasbree 8 veel succes met hun strijd in de 5e klasse, en ga niet bij de pakken neer zitten als het even tegenzit mannen want zoals jullie toptrainer al ooit zei: “Zelfs in de lente regent het wel eens”. Deze unieke uitbreiding van het ledenaantal kreeg voor ons eigen team ook nog een unieke wending, namelijk een promotie naar de 4e klasse en we zijn niet langer Maasbree 7 maar Maasbree 6. Een promotie zonder feest helaas maar evengoed zo trots als een Treffer en we zullen dan ook al onze krachten geven om onszelf, onze naasten, de club en onze trainers niet in de steek te laten. Voordat we naar onze eerste wedstrijd van het seizoen gaan moeten er toch nog twee onderwerpen besproken worden. Allereerst is er tijdens een online teamvergadering unaniem gekozen voor Paul als onze nieuwe teamcaptain. Nogmaals gefeliciteerd Paul, en als je gewoonweg door werkelijk iedereen zonder enige twijfel wordt gekozen ben je een hele grote kanjer. Wij vertrouwen in u, o grote leider. Ten tweede kreeg onze ex-teamcaptain Tommy recent een persoonlijke klap te verwerken waar ieder van het team ook behoorlijk van is geschrokken. Maar wij zijn Treffers 6 en wij steunen elkaar in goede en slechte tijden. En Tommy heeft godzijdank de sjlaeger alweer opgepakt en vlamt als vanouds over de baan. En dan gaan we nu maar eens naar het officiële gedeelte namelijk het verslag over de eerste gespeelde wedstrijd van Treffers 6 in de 4e klasse. We mochten op vrijdagavond naar het altijd gezellige Kessel om aan te treden tegen Kessel 5, een geduchte tegenstander. We vertrokken mooi op tijd en iedereen was zenuwachtig maar gemotiveerd tot op het bot om te strijden.Onder het toeziend oog van onze altijd kritische trainer Peter ging Tommy Grubben als eerste de gortdroge baan in Kessel op. Tommy speelde ijzersterk zoals we van hem gewend zijn en hij stond de hele wedstrijd voor. Toch speelde zijn tegenstander, een plaatselijke café-uitbater, zeer verdienstelijk mee. Maar omdat deze achterstond moest hij risico’s gaan nemen in zijn spel waardoor hij fouten ging maken die Tommy mooi kon afstraffen. Met een prachtige 22-30 overwinning voor Tommy tot gevolg. Geweldig gedaan Tommy, en als een feniks uit de sigarettenas herrezen zullen we dan maar zeggen.
Aan Tom Vaessen alias Maatje of Jaapie de eer om het volgende punt in de 4e klasse binnen te slepen. Maar Tom begon dramatisch en kwam meteen met 6 punten achter te staan en toen zijn tegenstander ook nog eens 2 bollen tegelijk erdoor ging doen wist je eigenlijk al genoeg. Tom deed natuurlijk zijn uiterste best maar maakte toch wat veel flatsers en de vermoeidheid sloeg duidelijk toe. Helaas een 30-24 nederlaag voor Tom. Jammer, maar Tom weet waar hij aan moet werken en dan is die overwinning de volgende keer zo binnen.
Bij een 1-1 tussenstand mocht onze invaller van de avond, Twan Gooren, even zijn skills laten zien. En dat deed hij op geweldige wijze. Werkelijk alles lukte bij Twan en naar het scorebord kijken was dan ook nog niet eens nodig. Bij een 16-8 voorsprong deed Twan dat wel eens en schrok warempel even van deze tussenstand. Maar de vader van onze Messi die we voortaan dan maar Twan “Maradonna” Gooren noemen ging gewoon door met waar hij mee bezig was en dat was punten maken en zijn tegenstander alle hoeken van de baan laten zien. Uiteindelijk stond er een mooie 20-30 overwinning voor Twan op het scorebord en was er weer een voorsprong voor Maasbree 6. En dan moesten er nog twee kanjers de baan op.
Bart Colbers die voor de wedstrijd al een record had gevestigd door een hete donder speciaal binnen 13,7 seconden naar binnen te knallen wilde de overwinning wel even binnenslepen. Maar het leek alsof Bart al zijn concentratie en krachten al had verspeeld met het naar binnen knallen van die hete donder speciaal en het lukte hem op het begin totaal niet. Dit met een grote achterstand tot gevolg, maar Bart zou ginne Colbers zien als hij zijn rug niet rechte en de strijd niet opgaf. Bart kwam terug tot 28-28 maar helaas lukte het niet om de bol van zijn tegenstander vast te leggen en verloor de partij met 30-28. Balen Bart maar toch gefeliciteerd met je eeuwige roem bij Restaria Maasbree.
2-2 maar dan hadden wel als laatste ijzer in het vuur toch nog wel even onze Tom “Messi(as)” Gooren. We zijn zijn Vader dankbaar voor dat hij ons geschonken is. Tom was vorig seizoen duidelijk de 5e klasse ontgroeid en het is goed dat hij nu zijn talent in een hogere divisie kan tonen. Maar een hogere divisie betekent ook meer tegenstand en dat is helemaal niet erg voor onze Tom, zolang hij natuurlijk maar wel blijft winnen. Maar wat een tegenstander had Tom vandaag meteen te pakken, zelden iemand gezien die zoveel risico’s neemt die ook allemaal nog eens goed uitpakken. Een geweldige wedstrijd op een ontzettend hoog niveau was het gevolg. Helaas kon Tom zijn concentratie net niet lang genoeg vasthouden en maakte op het einde een paar dure fouten waardoor de partij met 30-28 verloren werd. Klote Tom, maar een wijze les en de volgende partij win je gewoon weer hoor.De entree in de 4e klasse voor Treffers 6 ging uiteindelijk gepaard met een 3-2 nederlaag. Maar we konden met opgeheven hoofd Kessel verlaten. We weten dat we de kwaliteiten hebben maar wellicht mag het tijdens de trainingen soms iets serieuzer want elk foutje zal in deze competitie worden afgestraft. Volgende week thuis tegen Stramproy die de eerste wedstrijd ook verloren hebben. Beide zullen er dus vol op moeten. Komt dus allen kijken naar het nieuwe Treffers 6. Met natuurlijk de gepaste afstand.

 

 NEER 4 – MAASBREE 7
Persoonlijke uitslagen

3 – 2

 1. PETER GERAETS – JAN PONJÉ

30 – 14

 2. JAN RIJS – JOS PEETERS

30 – 24

 3. KOOS LUIJTEN – CHRIT LENDERS

30 – 18

 4. HUUB WAGEMANS – PETER WOLTERS

20 – 30

 5. BEN GERAETS – JEU SMITS

20 – 30

WEDSTRIJDVERSLAG:
Partij 1, Peter Geraets tegen Jan Ponje: Prima start van Jan, na het opbeugelen stond er de mooie score van 0-4 op het scorebord. Een ongelukkige bal waarbij hij zelf in de goot belande zette de 4-6 op het bord en de partij was weer open. Hierna speelde Jan zich zelf met enige pech van achter door de port in de goot en dan gaat het hard. Jan had het even niet meer en speelde 3 flatsers achter elkaar ,stand 24-16 en Peter speelde een gewonnen partij die hij rustig uit kon spelen naar een mooie 30-14 overwinning. Partij 2, Jan Rijs tegen Jos Peeters: Jos begint met 2 flatsers en komt al vanaf het begin 4 punten achter en dat maakt het er niet gemakkelijker op. Wel zette Jos een paar ballen van Jan goed vast maar Jan bleef hier heel rustig onder. Hierna hervond Jos zich en komt weer naderbij geslopen, 16-14. Jammer dat Jos toen wat onzorgvuldig werd en 2 bollen slecht naar de lat zette waardoor Jan het af kon maken, eindstand 30-24. Partij 3, Koos Luijten tegen Chrit Lenders: Beide beginnen met 2 flatsers en deden niet voor elkaar onder met hierna beide 1 maal hout doordat het nogal druk was bij de port. Chrit raakte even de bal met de voet en alweer een beurt voorbij waarvan Koos profiteerde. Hierna had Chrit de pech dat hij met opbeugelen een paar keer op slag kwam te liggen en Koos liet zich deze kansen niet ontnemen en scoorde er lustig op los. Via 22-18 en 26-18 maakt Koos het vanuit de goot uit,30-18. Partij 4, Huub Wagemans tegen Peter Wolters: Peter startte goed en nam gelijk een 2-4 voorsprong. Op de linkshandige Peter had Huub geen passend antwoord, tot 12-12 kon Huub nog bijbenen maar toen was het over en sluiten, Peter kwam gemakkelijk op 16-22 en miste amper een bal, vanuit de goot miste hij niet en kwam heel rustig spelend op matchpoint dat hij met een mooi wippertje verzilverde ,eindstand 20-30. Partij 5, Ben Geraets tegen Jeu Smits: Jeu pakte bij het opbeugelen een 2-4 voorsprong. Hierna ging het gelijk op totdat Peter zichzelf in de goot speelde bij een stand van 18-20. Jeu komt steeds beter in de partij waarna Ben nog een flatser moest incasseren. Ook Jeu mist nog een bol van Ben en beland zelf in de goot, maar dit kon de spanning niet terugbrengen in de wedstrijd. Hierna maakt Ben een fout door een bol die op minder dan 25 cm van de achterwand lag via een stuit op de bol van Jeu te spelen  die voor de port lag en deze bol werd dus terecht terug gelegd waarna Jeu het eenvoudig kon afmaken, 20-30.Al met al kwamen we wat te laat op stoom en had er meer ingezeten, nu maar wachten op onze beugelvrienden van Helden 7 die a.s. zaterdag op bezoek komen.

 

 MAASBREE 8 – OSPEL 2
Persoonlijke uitslagen

1 – 4

 1. RENE WASEN – PIERRE STIJNEN

30 – 20

 2. ERWIN V. HAEREN – DRÉ V. NIEUWENHOVEN

18 – 30

 3. RENE PEETERS – HARRIE HERMANS

10 – 30

 4. WIELLIE SELEN – PIERRE GIELEN

18 – 30

 5. MARK V.D. KOELEN – WIEN MACKUS

28 – 30

WEDSTRIJDVERSLAG:
Alvorens te beginnen met het verslag van de eerste competitiewedstrijd van afgelopen vrijdag, willen we graag Beugelclub de Treffers bedanken voor het warme welkom (zover dat mogelijk is ten tijde van de Corona). Wim bedankt voor de keiharde trainingen op de maandagavond. Zonder deze trainingen waren we zeker niet klaar geweest om competitie te spelen. Wie van ons had van tevoren kunnen bedenken dat er zoveel regels, trucjes, en vooral tactische spelmomenten op de beugelbaan ten tonele komen Mart bedankt voor de mentale ondersteuning en niet te vergeten, de verzorging van de innerlijke mens op de trainingsavonden. Mannen van Treffers 1 en 2 ook bedankt voor het delen van de banen en het mixen na de trainingen (zeer leerzaam om samen met de toppers van de Beugelsport op de baan te staan). Genoeg bedankjes en geslijm, want we zijn allemaal razend enthousiast over de beugelsport en we hebben er zin!

Na een zomer lang zware training te hebben gekregen van onze trainer/mentor Wim en alle kneepjes en trucjes van de beugelsport geleerd te hebben, mochten we vrijdag 18 September dan eindelijk de baan op voor onze vuurdoop! De eerste competitiewedstrijd voor de Treffers 8 thuis tegen Ospel 2.

De eerste partij moest Wassen de baan op tegen Pierre. René ging als ervaren beugellaar de wedstrijd in en na een nagenoeg foutloze partij, wist René binnen de 30 minuten Pierre aan de kant te zetten, 30-20. Hoera, al na een wedstrijd weten de treffers 8 het eerste competitiepunt binnen te halen. We hadden eigenlijk ook niet anders verwacht van René, want in de oefenwedstrijd tegen Treffers 6 was René ook al ons zekerheidje. Daarna was het de beurt aan Erwin. Erwin moest tegen Dre laten zien wat hij in de laatste maanden allemaal geleerd had. Maar na en zwakke start en een aantal missers van Erwin (Erwin je moet de ballen van de tegenstander in de goot werken) was de achterstand te groot geworden om nog kans te maken op de overwinning, 18-30. De derde partij was René P. aan zet. Ook René begon niet al te best aan de wedstrijd en René had de pech om te moeten spelen tegen Harrie. Harrie speelde vorig seizoen nog 2e klasse en had geen compassie met René. Eindstand 10-30. De vierde partij moest Wiellie aantreden tegen Pierre G. Deze partij leek ten deel wel een kopie van de voorgaande 2 wedstrijden. Nadat Wiellie 4 x de bal had mogen opbeugelen stond de teller al op 0-8. Na zo’n belabberd begin, 2x verkeerde speelbal, wat gekibbel met de scheids en nog meer verkeerde inschattingen (met name onderschatting van de beugelkunde van de tegenstander). 18-30 verlies voor Wiellie. Als laatste was Coolio (Mark van de Koelen) aan de beurt. Coolio moest aan treden tegen Wien. Na een snelle start van de partij, liet Coolio zich meeslepen in een eindeloze breipartij rond de beugel. Ik geloof dat de stand van 10-10 wel zeker 15 minuten op het scoreboard te bewonderen was. Ondanks het geduldige en goede spel van Coolio kon de partij niet gewonnen worden. Na een klein uur stond de teller op 28-30. Een ander hoogtepunt van de avond was de vriendschappelijke partij speed-beugelen die Lei (Leon Vaessen) na de wedstrijd op de beugelbaan liet zien tegen Mart. Mart verloor kansloos van een weergaloze Lei. Deze partij heeft ons geleerd om Lei niet meer reserve te zetten tijdens de competitie en dat we voor de rest van het seizoen een chauffeur hebben voor de uitwedstrijden. Terwijl er voor vele van ons nog gerust wat biertjes gedronken mogen worden onder de wedstrijden, heeft Lei bewezen zonder bier een beugellaar te zijn van een andere planeet. Lei bedankt!

Al met al was de eerste competitiewedstrijd, ondanks de dikke nederlaag, een groot succes. De toekomst voor het beugelseizoen ziet er voor de Treffers 8 dan ook glorieus uit en het zal niet lang duren voor de eerste overwinning een feit is.