Algemeen

Beugelclub De Treffers bestaat sinds 1939 en heeft op dit moment zo’n 100 leden (dames en heren). Het doel van onze vereniging is via de beugelsport mensen een sportieve en gezellige bezigheid bieden.

Dit kan zowel in competitieverband als recreatief. Op dinsdag- en vrijdagmiddag (13.00 – 17.00 uur) is het clubgebouw  voor iedereen toegankelijk en dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de beugelsport, de entree is gratis maar indien ‘niet leden’ mee willen beugelen wordt er een bijdrage gevraagd van € 1,50 per middag. De competitiewedstrijden vinden meestal plaats op zaterdagavond en woensdagmiddag en kunnen door iedereen vrij bezocht worden. Verenigingen, families, bedrijven en vriendenclubs kunnen in overleg reserveren voor het gebruik van onze accommodatie. Voor meer informatie en/of reserveren verwijzen wij naar de sectie ‘Verhuur’ en ‘Contact’ op deze website. 

Leden

Leden kunnen deelnemen aan een avondcompetitie en een middagcompetitie. Momenteel speelt onze vereniging met zes teams in de avondcompetitie en met twee teams in de middagcompetitie. In de avondcompetitie speelt men wekelijks en meestal op zaterdagavond. In de middagcompetitie wordt er om de 14 dagen gespeeld, meestal op woensdagmiddag. Het spelen in competitieverband wordt georganiseerd door de Nederlandse Beugel Bond (NBB) waar wij als club bij aangesloten zijn. Er wordt gespeeld in zes klassen en het is zelfs een internationale sport aangezien er ook enkele clubs uit België en Duitsland deelnemen. Het competitieseizoen loopt van augustus tot april.  Voor het ontspannen oefenen van de beugelsport zijn er voor de leden vaste clubavonden op dinsdag en donderdag (19.30 – 23.30 uur). Deelname is niet verplicht, sportiviteit en gezelligheid staan voorop. Tijdens de zomermaanden ligt de competitie stil en is er op zaterdagavond ook een clubavond. Tevens zijn in deze periode onze clubkampioenschappen en organiseren veel beugelverenigingen toernooien waaraan deelgenomen kan worden. Leden kunnen ook iedere week deelnemen aan trainingen. Hierbij wordt men ingedeeld op sterkte. Voor het bevorderen van de saamhorigheid en om elkaar beter te leren kennen organiseren wij ook nog enkele activiteiten voor onze leden en hun partners. De contributie voor dit alles bedraagt slechts € 34,= per jaar.

 

Clubgebouw

Wij beschikken over een eigen clubgebouw met twee beugelbanen en horecavoorzieningen. Alles volledig in eigen beheer. Dit betekent dat van de leden die hiertoe in staat zijn verwacht wordt dat zij af en toe een handje mee helpen met de schoonmaak en onderhoud van het clubgebouw of een bardienst draaien. Hiervoor zijn maandelijkse schema’s opgesteld zodat iedereen aan de beurt komt. 

 

Contact

Beugelclub De Treffers | Breetse Peelweg 1D | 5993 NC Maasbree | Telefoon 077-4651983

E-mail info@beugelclubdetreffers.nl | Website www.beugelclubdetreffers.nl