Treffers Nieuws

.


Beste Treffers,

De beugelverenigingen en het NBB-bestuur hebben enkele jaren geleden besloten om in de nabije toekomst wedstrijden alleen nog te laten leiden door opgeleide baanmeesters. Daarom is door de Commissie ‘Spel en Opleiding’ een cursus “baanmeester” ontwikkelt. Met de inbreng van eerdere deelnemers is de opleiding doorlopend aangepast en is ze zowel qua opzet als regelgeving helemaal up-to-date. De NBB wil graag op korte termijn een volgende cursus plannen, daarvoor vragen zij onze medewerking. Al onze leden kunnen aan de cursus deelnemen ongeacht of ze momenteel competitie spelen of in welke klasse ze zijn ingedeeld. Deze cursus wordt gehouden op drie avonden, inclusief het theoretisch examen. Het praktische examen wordt in overleg met u en de kandidaten gepland. Tijdens de tweede avond worden baanmeesters die al eerder een diploma hebben gehaald, uitgenodigd om deel te nemen. Zo voldoen zij aan de wens tot bijscholing en wordt hun diploma verlengd. Bij meer dan 15 deelnemers kan de cursus gegeven worden op onze eigen banen in Maasbree. Leden van De Treffers met interesse in deze cursus kunnen zich vóór 12 oktober aanmelden via info@beugelclubdetreffers.nl of mondeling bij Mart Duijf. Deelname verhoogt niet alleen het inzicht in onze sport maar draagt door meer duidelijkheid over de spelregels ook bij aan de sportiviteit en het plezier op de baan. Wij hopen dat zich voldoende leden van De Treffers aanmelden om de cursus in ons eigen clublokaal te kunnen organiseren.


Beste Treffers,

De stemperiode van Rabo ClubSupport gaat weer van start. Rabobank Peel, Maas en Leudal ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in de regio. Leden van de Rabobank mogen stemmen op de verenigingen en stichtingen die zich aangemeld hebben voor Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard voor onze vereniging!
Stem nu op Beugelclub De Treffers via Rabobank.nl/clubsupport
Stemmen kan van 27 september t/m 11 oktober. Elk lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen. Overtuig ook je familie, vrienden en kennissen om hun stem uit te brengen op onze beugelclub. Want hoe meer stemmen, hoe meer geld voor onze clubkas. Alvast bedankt voor jullie steun!


Beste Treffers,

De nieuwe shirts kunnen gepast worden. We willen dit organiseren op de clubavonden. Aanstaande donderdagavond gaan we hier mee beginnen. We hebben van alle gebruikelijke maten een exemplaar met zowel korte als lange mouwen klaarliggen om gepast te worden. Alle leden die deelnemen aan de competities en ook de reservespelers die zich opgegeven hebben voor het komende seizoen krijgen een gratis shirt van de vereniging. Er zijn ook leden die graag een tweede shirt willen bestellen. Een tweede shirt kan inderdaad bijbesteld worden op eigen kosten tegen een bijdrage van € 20 voor een shirt met korte mouwen en € 22,50 voor een shirt met lange mouwen. Dit geldt ook voor recreatieve leden die eventueel een shirt zouden willen bestellen. We hopen op 1 augustus duidelijk te hebben hoeveel shirts en van welke maten we moeten gaan bestellen. Ben je binnen de komende twee weken niet in de gelegenheid om op een van onze clubavonden te komen passen, laat dit dan zo snel mogelijk weten via een reactie op dit mailbericht.