Treffers Nieuws

.


Open Britse Beugelkampioenschappen

Beugelen….een eeuwenoude volkssport die nog steeds door jong en oud en in grote getale wordt beoefend. Ook u kunt hier nu mee kennismaken. Beugelclub de Treffers Maasbree organiseert dit jaar de Open Britse Beugelkampioenschappen, voorheen bekend als het Koppeltoernooi. Vorm een duo met een collega, vriend of familielid, geniet van de beugelsport en vergaar eeuwige roem. Bij deze nodigen we families, vrienden, buurtverenigingen en bedrijven uit om deel te nemen aan dit prachtige toernooi. Iedereen is welkom en er zal gestreden worden in een mannen en vrouwentoernooi. Leden van Beugelclub de Treffers zijn uitgesloten van deelname.

De wedstrijden zullen plaatsvinden op de volgende data:

1e voorronde:  9, 11, 13 en 18 december 2019. U speelt hiervan één avond.

2e voorronde: 6, 8, en 10 januari 2020. U speelt hiervan één avond.

Finale: 19 januari 2020

De wedstrijden in de voorrondes starten om 19.30 uur en de finale op zondag start om 14.00 uur. Om in topvorm te zijn voor het toernooi kan er geoefend worden op 7 december vanaf 19.30 uur en op 8 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Is uw interesse gewekt en popelt u om mee te doen? Geef u dan voor 24 november op via activiteiten@beugelclubdetreffers.nl. Geef dan ook aan welke data van zowel de 1e als de 2e voorronde u beschikbaar bent zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Opgeven is deelnemen. Voor de winnaars van het toernooi zijn er mooie prijzen te winnen. Wat te denken van een jaar gratis lidmaatschap van Beugelclub de Treffers voor het winnende duo.
Wij verheugen ons op een groot deelnemersveld en een mooi en sportief toernooi. De indeling van de poules zal rond 1 december bekend worden gemaakt.
Tot ziens aan de Breetse Peelweg.


Beste Treffers,

De nieuwe shirts kunnen gepast worden. We willen dit organiseren op de clubavonden. Aanstaande donderdagavond gaan we hier mee beginnen. We hebben van alle gebruikelijke maten een exemplaar met zowel korte als lange mouwen klaarliggen om gepast te worden. Alle leden die deelnemen aan de competities en ook de reservespelers die zich opgegeven hebben voor het komende seizoen krijgen een gratis shirt van de vereniging. Er zijn ook leden die graag een tweede shirt willen bestellen. Een tweede shirt kan inderdaad bijbesteld worden op eigen kosten tegen een bijdrage van € 20 voor een shirt met korte mouwen en € 22,50 voor een shirt met lange mouwen. Dit geldt ook voor recreatieve leden die eventueel een shirt zouden willen bestellen. We hopen op 1 augustus duidelijk te hebben hoeveel shirts en van welke maten we moeten gaan bestellen. Ben je binnen de komende twee weken niet in de gelegenheid om op een van onze clubavonden te komen passen, laat dit dan zo snel mogelijk weten via een reactie op dit mailbericht.