Treffers Nieuws

TREFFERS BRUNCH 2020

In navolging van de voorschriften m.b.t. de corona-problematiek zien wij ons helaas genoodzaakt om onze Brunch uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum.


Beste leden,

Nu de vastelaovend weer voorbij is gaan ieders gedachten waarschijnlijk al uit naar het volgende grote evenement, de persoonlijke clubkampioenschappen van onze eigen mooie beugelclub. Na de sensationele editie van 2019 willen we er in 2020 ook weer een geweldige strijd van maken, met hopelijk prachtige wedstrijden, verrassingen, en een nieuwe winnaar? Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de felbegeerde wisselbeker, maar zullen er nog enkele fantastische prijzen aan toegevoegd worden. Want wie wilt er nu niet voor eeuwig herinnerd worden als winnaar van de persoonlijke clubkampioenschappen.
Data en tijdstippen
Het toernooi zal in week 16 starten, extra speeldatums worden tijdig bekend gemaakt, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

De speeldata zijn:
Woensdag 15 april, vrijdag 17 april en maandag 20 april voor de 1e  ronde.
Vrijdag 24 april en woensdag 29 april voor de 2e ronde.

De aanvang van de wedstrijden in de 1e en 2e ronde is om 19.30 uur. Gelieve om 19.15 uur aanwezig te zijn.
De finale is gepland op zaterdag 2 mei om 18.00 uur. Gelieve om 17.30 uur aanwezig te zijn.

Indeling en regels
Wij willen starten met de volgende klassenindelingen, dit is onder voorbehoud van het aantal opgaven:
Klasse 1 | Lotto-ereklasse + 1e Klasse
Klasse 2 | 2e klasse + 3e klasse
Klasse 3 | 4e + 5e klasse + niet-competitie spelende leden

Er wordt gespeeld volgens het reglement van de NBB, echter de wedstrijden duren niet langer dan 30 minuten. Na 25 speelminuten gaat de 20 seconden regel in. In alle regels waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooicommissie.
Leiden en tellen
Het leiden en tellen zal, zoals gebruikelijk, gedaan worden door alle leden die deelnemen aan de persoonlijke clubkampioenschappen. Het leiden en tellen zal echter op een andere avond zijn dan dat je moet spelen. Houd hier dus rekening mee.  Wij hopen op een grote deelname en wensen iedereen plezierige en sportieve wedstrijden toe.


Beste Treffers,

Zoals wellicht al bij jullie bekend is houden we bij De Treffers een open dag op zondag 5 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

We zijn op zoek naar leden die op deze dag mee willen helpen. We denken bijvoorbeeld aan uitleg over het spel, demonstratie-partijtjes en begeleiding van bezoekers die ook graag een keer een bol willen laten rollen. Behulpzame leden worden naar mogelijke beschikbaarheid ingeroosterd over de dag. Men hoeft dus niet persé de hele dag mee te helpen.

Opgave kan via info@beugelclubdetreffers.nl, activiteiten@beugelclubdetreffers.nl of rechtstreeks bij Mart Duijf of iemand van de activiteitencommissie.

Voor deze dag zijn we ook op zoek naar foto’s en berichten in de media. Ook uit het (verre) verleden. Mogelijk dat leden nog foto’s en krantenknipsels hebben die getoond kunnen worden. We willen ook met een scherm en beamer werken om een en ander beter en doorlopend te kunnen laten zien. Verder willen we demo-wedstrijden houden(verzorgd door de leden) en het ook voor bezoekers mogelijk maken om wat te beugelen. Gedacht wordt aan ringbeugelen waarbij consumpties te winnen zijn. Voor de kinderen beugelen met lichtere bollen op kortere afstand.
Als er leden zijn die nog meer ideeën hebben voor deze dag, laat het gerust even weten bij iemand van de activiteitencommissie of het bestuur. We hopen dat er veel leden zijn die zich samen met de activiteitencommissie en het bestuur in willen zetten om de beugelsport en onze vereniging op deze dag te promoten. Over het verdere verloop zullen we jullie regelmatig informeren.

De “museumcommissie Peel en Maas” gaat ons ook nog ondersteunen met een flyer en publicaties in de media. De gemeente Peel en Maas wordt benaderd voor een financiële bijdrage.

We hopen op veel hulp van onze leden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Beste Treffers,

De nieuwe shirts kunnen gepast worden. We willen dit organiseren op de clubavonden. Aanstaande donderdagavond gaan we hier mee beginnen. We hebben van alle gebruikelijke maten een exemplaar met zowel korte als lange mouwen klaarliggen om gepast te worden. Alle leden die deelnemen aan de competities en ook de reservespelers die zich opgegeven hebben voor het komende seizoen krijgen een gratis shirt van de vereniging. Er zijn ook leden die graag een tweede shirt willen bestellen. Een tweede shirt kan inderdaad bijbesteld worden op eigen kosten tegen een bijdrage van € 20 voor een shirt met korte mouwen en € 22,50 voor een shirt met lange mouwen. Dit geldt ook voor recreatieve leden die eventueel een shirt zouden willen bestellen. We hopen op 1 augustus duidelijk te hebben hoeveel shirts en van welke maten we moeten gaan bestellen. Ben je binnen de komende twee weken niet in de gelegenheid om op een van onze clubavonden te komen passen, laat dit dan zo snel mogelijk weten via een reactie op dit mailbericht.